VELIKI INTERES ZA UPIS NA VISOKU ŠKOLU ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra u TUZLI

VELIKI INTERES ZA UPIS NA VISOKU ŠKOLU ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra u TUZLI
25. Juna 2018. Komentari isključeni za VELIKI INTERES ZA UPIS NA VISOKU ŠKOLU ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra u TUZLI Aktuelnosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli je počela sa upisom III generacije studenata u akademsku 2018/2019. godinu.  Do sada je u prve dvije  generacije upisano 100 studenata.

S obzirom na broj upisanih studenata u prvim danima upisa na FINra, možemo konstatovati da postoji veliki interes među srednjoškolcima za upis na ovu visokoškolsku ustanovu. FINra je postala već regionalno prepoznatljiva po svom jedinstvenom Nastavnom planu i programu, koji predstavlja spoj teorije i praktičnih znanja i vještina.

Na FINra se upisao i veliki broj super odlikaša, a među njima je i Jasmina Ribić, jedna od najboljih učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Tuzli.

„Sretna sam što sam se danas upisala na FINra. Posjetila sam i upoznata sam sa svim fakultetima i visokim školama ekonomske struke u Tuzli i Sarajevu, sa njihovom nastavnim programima i uslovima studiranja, ali niti jedan od njih ne nudi ono što ima FINra. Nastavni plan i program u kojem dominiraju praktična znanja i vještine, sjajni profesori, moderno opremljene učionice sa savremenom IT opremom i aplikativnim računovostvenim programima, su garancija da ću biti vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo. Također, biću i stipendista Finra, i po završetku fakulteta imat ću zagarantovan posao“, kazala je Jasmina.

FINra je pravi izbor za sve srednjoškolce koji se u profesionalnoj orijentaciji vide u finansijama i računovodstvu. Upišite se na FINra i postanite vrhunski stručnjaci iz oblasti finansija i računovodstva.

Više informacija o studiju i studijskom programu i prijavi za upis na Visokoj školi FINra na web: www.finra.ba, tel. 035/310-390 ili e-mailom: studentskasluž[email protected].

About The Author

mainmpo