Visoka škola FINra potpisala Ugovore o stipendiranju studenata III generacije

Visoka škola FINra potpisala Ugovore o stipendiranju studenata III generacije
14. Jula 2018. Komentari isključeni za Visoka škola FINra potpisala Ugovore o stipendiranju studenata III generacije Aktuelnosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra je danas, na svečanosti druge godišnjice rada, potpisala Ugovore o stipendiranju sa 6 studenata III generacije. Stipendije su dobili: Ribić Jasmina, Džebić Emina, Đogić Nadina, Čajić Mehmed, Hodžić Eldina i Čorić Aiša.

Stipendije su dodijeljene na osnovu uspjeha postignutog tokom srednjoškolskog obrazovanja i rezultata ostvarenog na testiranju za stipendije.

„Čast i zadovoljstvo je biti stipendista ove renomirane visokoškolske ustanove i zahvalna sam FINra  što na ovaj način daje podršku za dalje školovanje“, izjavila je JASMINA RIBIĆ, studentica prve godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra, iz Tuzle.

„Želim se zahvaliti FINra što me je materijalno podržala dodijeljenom stipendijom.  Za mene to ima veliki značaj i nastojat ću opravdati tu podršku trudom i uspjehom na FINra iz godine u godinu.“ kazala je EMINA DŽEBIĆ, novoupisana studentica FINra iz Gračanice.

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra je za akademsku 2018/2019. godinu dodijelila ukupno 11 stipendija. Na ovaj način FINra ulaže u mlade ljude i stvara bazu svog nastavnog kadra.

About The Author

mainmpo