U protekloj sedmici su završeni prvi parcijalni ispiti na studijskim programima “Finansije i računovodstvo” i “Računarstvo i informatika”.

Prema izlaznosti i postignutim rezultatima studenata na parcijalnim provjerama znanja, evidentno je da su studenti ozbiljno shvatili svoje zadatke i da vrijedno rade sa željom da ostvare što bolje rezultate, te pokažu visok nivo usvojenog znanja, vještina i kompetencija.

FINra ima dugogodišnje iskustvo u izvođenju nastave i kontinuirano inovira proces obrazovanja primjenom inovativnih metoda i tehnika učenja, a sve u cilju unapređenja kvaliteta nastavnog procesa.

Jedinstven studijski program i Nastavni plan i program koji spaja teoriju i praksu, čini ovu Visokoškolsku ustanovu jedinstvenom u regionu.

Studentima su obezbijeđeni vrhunski uslovi za studiranje, adekvatno opremljene učionice i kabineti, savremena IT oprema, te najbolji profesori, predavači, asistenti i stručnjaci iz prakse.

FINra nudi znanja i vještine prepoznatljive i tražene na tržištu rada, a svoje studente priprema da mogu voditi vlastiti biznis