ZAVRŠNI ISPIT IZ PREDMETA INTERNA REVIZIJA

ZAVRŠNI ISPIT IZ PREDMETA INTERNA REVIZIJA
25. Juna 2022. Komentari isključeni za ZAVRŠNI ISPIT IZ PREDMETA INTERNA REVIZIJA Nekategorisano FINra

Studenti IV godine studijskog programa “Finansije i računovodstvo“  danas su pristupili završnom ispitu iz predmeta Interna revizija   kod predmetnog nastavnika  doc. dr. sc. Edina Glogića, profesora na FINra.

Predmet Interna revizija studenti slušaju u IV godini studijskog program “Finansije i računovodstvo”  i ishod učenja rezultira  da planiraju i izvršavaju interne revizije primenjujući vještine i tehnike stečenem tokom studija. Interna revizija je neovisno i objektivno jamstvo i savjetodavna aktivnost rukovođena filozofijom dodatne vrijednosti s namjerom poboljšanja poslovanja organizacije.

Visokoškolska ustanova FINra je jedina ustanova iz BiH koja se plasirala sa svojim studentima na finalno Europsko takmičenje iz predmeta Interna revizija i osvojila 1. mjesto. Više informacija o tome možete pogledati na: https://finra.edu.ba/bih-na-celu-sa-studentima-finra-osvojila-1-mjesto-na-europskom-prvenstvu-iz-interne-revizije-01/

Ozbiljnost i kontinuirani rad studenata pokazuje i visok procenat izlaznosti studenata na ispite. U narednom periodu studente očekuju završni ispiti iz drugih predmeta. 

Sretno svim našim studentima!

About The Author

mainmpo