Jedinstven spoj teorije i prakse..

Diplome FINra
su priznate u zemljama EU

Visokoškolska ustanova FINra je na listi akreditovanih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini.

Prve diplome je izdala nakon dobivanja institucionalne akreditacije, što je čini jednom od rijetkih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini.

Jedinstven spoj teorije i prakse..

Lideri u savremenom
obrazovanju.

Na FINra je do sada ukupno diplomiralo 139 studenata. Svi su zaposleni prije ili odmah nakon diplomiranja. Neki od njih su pokrenuli svoj vlastiti biznis. FINra ima za cilj da mladi ljudi ostaju u Bosni i Hercegovini i nakon sticanja diplome pronađu odgovarajući posao u svojoj zemlji. Međutim, neki od diplomiranih studenata su pronašli posao u zemljama EU gdje su uspješno nostrificiali diplome stečene na FINra.

Naša diplomirana studentica iz prve generacije Azra Džonbić, koja živi i radi u Zagrebu, je nostrificirala diplomu FINra u Republici Hrvatskoj, dok je diplomirani student iz druge generacije  Haris Bečić nostrificirao diplomu FINra u Njemačkoj.

Diplome FINra su prepoznate i od strane poslodavaca u zemljama EU, što potvrđuje kvalitet rada ove visokoškolske ustanove na međunarodnom planu.

Finansije i računovodstvo

Računarstvo i informatika

Savremeni menadžment i digitalno poslovanje

Turizam, ugostiteljstvo i gastronomija

Ekološka poljoprivreda

Jedinstven spoj teorije i prakse..

Zašto FINra?

01.

Besplatna literatura

02.

Praksa u javnim i privatnim kompanijama

03.

Stipendiranje studenata tokom studija

04.

Rad na savremenoj IT opremi, u moderno opremljenim kabinetima

05.

Mogućnost zaposlenja nakon završetka studija

Jedinstven spoj teorije i prakse..

Testiranje za stipendije

Stekni praktična znanja i vještine za uspješnu budućnost.

Pravo je vrijeme da se prijavite na test za stipendije! Pružamo Vam jedinstvenu priliku da dobijete potporu za svoje školovanje i da se fokusirate na svoje akademske ciljeve, bez razmišljanja o finansijskim opterećenjima. FINra nudi priliku plaćanja školarine u ratama ili putem bezkamatnog studentskog kredita.

Osim školarine, studenti FINra nemaju drugih troškova!

FINra sarađuje s velikim brojem međunarodnih institucija, uspješnih privatnih i javnih kompanija i naši studenti su cijenjeni na tržištu rada. Ovo je prilika da se istaknete i da podignete svoj akademski potencijal.

Ne čekajte da propustite ovu priliku. Prijavite se!

Prijava za testiranje