Obrazovanje. Karijera.
Uspjeh.

Stekni praktična znanja i vještine za uspješnu budućnost.

Studenata
Sporazuma
Stipendista
Studijskih programa

Jedinstven spoj teorije i prakse..

Studijski programi

FInansije i računovodstvo

Postanite vrhunski stručnjak iz oblasti finansija, usvojite znanja o novčanim tokovima i vještine u donošenju odluka o investicijama, finansiranju i upravljanju sredstvima. 

Računarstvo i informatika

Ovaj studijski program stvara novi profil programera sa ekonomskim znanjima i vještinama. Postanite IT stručnjak koji će kreirati SAP okruženje i biti tražen developer na domaćem i međunarodnom tržištu.

Turizam, ugostiteljstvo i gastronomija

Menadžeri u turizmu i turistički vodiči su ključne osobe za predstavljanje i upoznavanje turista sa turističkim destinacijama Tuzlanskog kantona, kao i Bosne i Hercegovine.

SAVREMENI MENADŽMENT I DIGITALNO POSLOVANJE

Ovladajte modernim digitalnim, preduzetničkim i menadžerskim znanjima i vještinama poslovnih lidera, koji će dostupnim alatima analizirati kompleksne podatke i informacije iz kompanije i okruženja, kako bi upravljali složenim elementima uključenim u procese kreiranja inovacija i tržišnih poduhvata.

Ekološka poljoprivreda

Savremeni uslovi privređivanja zahtjevaju sve veći broj stručnih kadrova koji posjeduju multidisciplinarna znanja i vještine za samostalno vođenje poljoprivrednih poslovnih subjekata koji se bave ekološkom proizvodnjom, kao i obavljanje poslova u uredima lokalne samouprave i državne uprave, iz područja poljoprivrede, ruralnog razvoja, zaštite i kontrole životne sredine.

Zašto studirati na FINra?

Prijava za upis na studij

Jedinstven spoj teorije i prakse

Šta kažu naši studenti
o nama

Kontaktirajte nas

Adresa

Mitra Trifunovića Uče 9, 75000 Tuzla

Broj telefona

+387 35 310 390, +387 62 021 105

Email : studentskasluzba@finra.ba

Radno vrijeme

Pon-pet 07:00 – 19:00

Sub-Ned 10:00 – 16:00

Follow Us