Studijski programi

Dobrodošli u svijet savremenog obrazovanja.

Jedinstven spoj teorije i prakse!

Finansije i računovodstvo

Finansije, bankarstvo i osiguranje

Računovodstvo, revizija i porezi

IT u finansijama i računovodstvu

Saznaj više

Računarstvo i informatika

Softversko inženjerstvo

Web dizajn i multimedija

Saznaj više

Turizam, ugostiteljstvo i gastronomija

Turizam i ugostiteljstvo

Turistički vodič

Gastronomija

 

Saznaj više

Savremeni menadžment i digitalno poslovanje

Menadžment digitalnog poslovanja

Poduzetnički menadžment

Saznaj više

Ekološka poljoprivreda

Ekološka poljoprivreda

Saznaj više

Zašto studirati na FINra ?

Naša misija je da obezbijedimo savremeno i inovativno obrazovanje koje spaja teoriju i praksu, kako bismo svoje studente osposobili za zaposlenje ili samozaposlenje!

“FINra mi je pružila priliku da usvojim kvalitetna znanja i vještine. Po završetku studija, FINra mi je ponudila radni angažman, koji sam odmah prihvatila.”

Aiša Ćorić

Naši studenti o nama

“FINra mi je pružila priliku da radim u Dubaiju, a da studiram u Bosni i Hercegovini. FINra nam je omogućila praćenje nastave online, putem Zoom platforme u live terminu.”

Zerina Beganović

“Cijelo svoje srednjoškolsko obrazovanje aktivni sam član nevladinih organizacija. FINra ima saradnje sa mnoštvom organizacija, te mi je na taj način omogucila da proširim svoj network!”

Nerma Omić

Vaše obrazovanje, naša misija

Odgovore na često postavljena pitanja možete pronaći ovdje!

?

Studijski program “Finansije i računovodstvo”, studijski program “Računarstvo i informatika”, “Turizam, ugostiteljstvo i gastronomija”, “Ekološka poljoprivreda” i “Savremeni menadžment i digitalno poslovanje”.

Zahtjev za upis, diploma o završenoj srednjoj školi (original), Svjedočanstvo za sve razrede srednje škole, Izvod iz matične knjige rođenih, Uvjerenje o državljanstvu, Ovjerena fotokopija CIPS-ove lične karte, Dvije iste fotografije dimenzija 4×6

Stipendiju možete dobiti nakon urađenog testa za stipendiju. Potrebno je da izvršite prijavu na linku. Imate mogućnost da osvojite od 10% do 100% školarine. Učenici generacije i učenici članovi porodica šehida i poginulih boraca, bez pristupa testu, ostvaruju 100% stipendiju.

Diplome FINra su priznate kako u BiH tako i u zemljama EU. Tome svjedoče nedavne verifikacije diplome u Njemačkoj i Hrvatskoj. Pogledajte nostrifikaciju diplome OVDJE

Studenti imaju priliku da nastavu prate inclass i online. Za vanredne studente i studente koji su dislocirani, sva predavanja i vježbe se snimaju i dostupni su na platformi E-nastava.

Imate
dodatnih pitanja?

Ostavite nam Vaš kontakt i naše osoblje će Vam se javiti u kratkom roku.