Obogatili smo biblioteku Univerziteta FINRA Tuzla sa preko 100 novih naslova koji obuhvataju širok spektar oblasti!

Ova nova kolekcija uključuje ključnu literaturu iz finansija, računovodstva, marketinga, turizma, ekologije i mnogih drugih disciplina, pružajući našim studentima neprocjenjivo znanje i resurse za uspjeh. Pružamo našim studentima priliku za, kako akademski, tako i lični razvoj.

S ponosom ističemo i to da naši studenti imaju besplatan pristup globalnoj bazi elektronskih knjiga Ebook Business Subscription Collection – EBSCO, koja broji preko 30 hiljada knjiga iz raznih oblasti poput finansija, računovodstva, menadžmenta, IT-a, programiranja, turizma, ugostiteljstva, gastronomije i ekološke poljoprivrede. Ovaj resurs omogućava im da se usavrše i uče od najnovijih svjetskih stručnjaka.

Takođe, kao Univerzitet koji se ponosi svojim izdavačkim doprinosima, do sada smo objavili više od deset knjiga čiji su autori naši profesori i saradnici. Ove knjige ne samo da doprinose akademskom razvoju, već i ojačavaju zajednicu kroz dijeljenje znanja i iskustava.

Vjerujemo u moć knjiga da inspirišu, educiraju i transformišu svijet. Jer znanje je ključno za razvoj i jačanje svakog društva.