ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra
26. Oktobra 2020. Komentari isključeni za ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

Na  Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli nastavljeno je sa održavanjem odbrana završnih radova studenata prve genercije ove visokoškolske ustanove, koji će biti upisani zlatnim slovima na FINra.

Nejla Muhić, rođena 15.09.1994. godine iz Sarajeva je uspješno, sa najvećom ocjenom odbranila svoj završni rad na temu; „Ključne komponente strateškog usmjerenja preduzeća kao koraka u procesu strateškog menadžmenta“. Odbrana je održana 24.10.2020. godine u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom koju su sačinjavali;

  1. dr sc. Ismet Kalić, docent, predsjednik,
  2. dr sc. Adil Kurtić, prof. emeritus, mentor,
  3. mr sc. Adem Azapagić, predavač, član.

Studentica Nejla Muhić je prije upisa na FINra završila trogodišnji studij na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Prema njenim riječima diploma sa 180 ECTS bodova je neprepoznatljiva na tržištu rada i da je završetkom studiranja na FINra zaokružila svoje akademsko obrazovanje i stekla diplomu sa 240 ECTS bodova.

Elvisa Alić, rođena 14.02.1979. godine u Tuzli je svoj završni rad na temu; „Implementacija strategije proizvodnog preduzeća“ odbranila 24.10.2020. godine u prostorijama Visoke škole FINra. Odbrana je od strane Komisije, ocjenjena sa najvećom ocjenom.

Studentica Elvisa Alić je izjavila da je završetkom školovanja na FINra njeno dugogodišnje iskustvo u finansijsko-računovodstvenoj profesiji zaokruženo i unaprijeđeno novim znanjima i vještinama.

About The Author

mainmpo