ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra
9. Decembra 2020. Komentari isključeni za ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

ODBRANE ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

 

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli nastavljeno je sa održavanjem odbrana završnih radova prve, zlatne generacije ove visokoškolske ustanove.

 

SABINA KUŠLJUGIĆ, rođena 19.08.1975. godine u Gračanici.

Tema: „Specifični oblici finansiranja preduzeća prednosti i nedostaci“.

Odbrana je održana 08.12.2020. godine u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom u sastavu:

  1. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole – predsjednik
  2. dr. sc. Ismet Kalić, profesor Visoke škole, član- mentor,
  3. mr.sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole, član.

 

Direktor Visoke škole FINra, dr.sc. Ismet Kalić, koji je ujedno bio i mentor, čestitao je kandidatkinji na uspješnoj odbrani završnog rada i istakao da je Sabina bila jedna od najvrjednih studentica, posvećena i predana radu, što se moglo vidjeti prilikom izrade seminarskih radova i čemu svjedoče visoke ocjene na ispitima. Također, direktor Kalić je iskazao zadovoljstvo što je kandidatkinja, koja je već imala radno iskustvo prije dolaska na FINra, prepoznala Visoku školu FINra kao obrazovnu ustanovu koja će nadopuniti njena znanja i vještine i unaprijediti njenu karijeru. Na kraju direktor Kalić joj je zaželio sreću i uspjeh u daljnjem radu i karijeri i naglasio da su joj vrata na FINra uvijek otvorena za buduće vidove saradnji i zajedničke projekte.

Kandidatkinja Kušljugić je imala samo riječi hvale za Visoku školu FINra. Istakla je da joj je bila čast studirati na prestižnoj visokoškolskoj ustanovi kao što je FINra. Zahvalila se direktoru Kaliću, kao i svim profesorima i osoblju na nesebičnoj podršci koju su joj pružali tokom njenog studiranja na FINra. Također, naglasila je i da je završetkom školovanja na FINra njeno dugogodišnje iskustvo u finansijsko-računovodstvenoj profesiji zaokruženo i unaprijeđeno novim znanjima i vještinama.

About The Author

mainmpo