ZAVRŠENI DRUGI PARCIJALNI ISPITI NA FINra

ZAVRŠENI DRUGI PARCIJALNI ISPITI NA FINra
18. Januara 2023. Komentari isključeni za ZAVRŠENI DRUGI PARCIJALNI ISPITI NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

U protekloj sedmici završeni su drugi parcijalni ispiti na studijskim programima “Finansije i računovodstvo” i “Računarstvo i informatika”. Prema izlaznosti i postignutim rezultatima studenata na parcijalnim provjerama znanja, evidentno je da su studenti ozbiljno shvatili svoje zadatke i da vrijedno rade sa željom da ostvare što bolje rezultate, te pokažu visok nivo usvojenog znanja, vještina i kompetencija.

Jedinstven studijski program i nastavni plan i program koji spaja teoriju i praksu, čini ovu visokoškolsku ustanovu jedinstvenom u regionu. Studentima su obezbijeđeni vrhunski uslovi za studiranje, adekvatno opremljene učionice i kabineti, savremena IT oprema, te najbolji profesori, predavači, asistenti i stručnjaci iz prakse.

Studentima je putem E-nastave dostupan cjelovit edukativni materijal tokom cijele akademske godine, koji mogu pregledati u vrijeme koje njima najviše odgovara, od digitalne literature, prezentacija sa predavanja i vježbi, te snimljenih video predavanja i vježbi, što znatno podiže kvalitet pripreme studenata za ispite.

FINra nudi znanja i vještine prepoznatljive i tražene na tržištu rada, a svoje studente priprema da budu vrhunski finansijski menadžeri, računovođe, programeri i IT stručnjaci, kao i da mogu voditi vlastiti biznis.

U skladu sa Akademskim kalendarom 2022/23. završni ispiti će se održati u periodu 23.01. – 18.02.2023.godine.

Puno sreće želimo studentima u pripremi i predstojećim ispitima!

About The Author

mainmpo