S ponosom obavještavamo da smo svjedočili još jednom značajnom koraku u akademskim putovanjima naših studenata na FINRA. Održane su odbrane završnih radova sljedećih studenata:

🎓 Jasmin Čamdžić je odbranio svoj rad na temu “Uloga interne revizije u sistemu poslovanja preduzeća” pod mentorstvom dr. sc. Vesne Bogičević.

🎓 Mubina Selimović prezentovala je temu “Investiranje na finansijskom tržištu”, a njen mentor je bila dr. sc. Spasenija Mirković.

🎓 Ermin Isić je uspješno predstavio svoj rad na temu “Finansiranje kompanije XY sredstvima investicijskog fonda”, također pod mentorstvom dr. sc. Spasenije Mirković.

Studenti su dokazali svoju predanost i trud kroz napore uložene u svoje radove, a mi smo ponosni na njihova postignuća.

Također, izražavamo zahvalnost mentorima koji su uložili svoje vrijeme i trud u vođenje ovih mladih talenata kroz proces pripreme i odbrane završnih radova.

Ovaj trenutak označava završetak njihovih studija na FINRA i otvara vrata ka svijetu profesionalnog rada i istraživanja. Želimo im svu sreću i uspjeh u budućoj karijeri i razvoju u svojim oblastima interesovanja.

Čestitamo ponovno našim diplomiranim studentima i veselimo se svim budućim uspjesima koje će ostvariti u svojim karijerama 🎉