Na Visokoškolskoj ustanovi FINRA Tuzla dana 18.11.2023. godine, svoje završne radove su uspješno odbranili sljedeći studenti:

 1. Džejlana Nukić iz Tuzle, odbranila je završni rad na temu “Proces strateškog menadžmenta sa posebnim osvrtom na analizu i predviđanje vanjskog okruženja” pod mentorstvom prof.dr.sc. Adila Kurtića.
  1. Jasmina Baručić iz Kalesije, predstavila je  rad na temu “ERP sistem u unapređenju poslovanja savremenih preduzeća” pod mentorstvom dr.sc. Zijada Lugavića.
  1. Amera Muminović iz Kalesije, uspješno je odbranila svoj završni rad na temu „Uticaj savremenih tehnologija na razvoj e-poslovanja sa posebnim osvrtom  na sektor bankarstva”, također pod mentorstvom prof. dr.sc. Zijada Lugavića.
  1. Adin Sahanić iz Tuzle, odbranio je završni rad na temu “U1oga interneta savremenih tehnologija u implementaciji e-poslovanja sa posebnim osvrtom na oblast trgovine”, pod mentorstvom dr.sc. Zijada Lugavića.
  1. Ahmed Mandžić iz Srebrenice, uspješno je odbranio rad na temu “Kratkoročno upravljanje novčanim tokovima u funkciji efikasnijeg upravljanja likvidnošću tekuće imovine preduzeća ” pod mentorstvom prof.dr.sc. Ismeta Kalića.

  Svoje završne radove studenti FINRA su odbrabili pred Komisijom u sastavu:

  Dragi naši studenti, iskrene čestitke na postignutim uspjesima i trudu koji ste uložili tokom studiranja na ovoj Visokoškolskoj ustanovi, te na izradi svojih  diplomskih  radova. Neka ovaj trenutak bude prekretnica i dodatna motivacija u budućim poslovnim i obrazovnim koracima. Sretni smo što smo bili dio vašeg obrazovnog putovanja i vjerujemo da će znanja i vještine koje ste stekli na FINra otvoriti vrata Vaše uspješne karijere.

  Na FINRA je do sada diplomiralo 185 studenata i svi su zaposleni, a neki od njih  su pokrenuli svoj vlastiti biznis.