Na Visokoškolskoj ustanovi FINRA Tuzla dana 13.01.2024. godine, svoje završne radove su uspješno odbranili sljedeći studenti:

Hajrija Softić iz Lukavca, odbranila je završni rad na temu „Sistem planiranja i poslovni plan preduzeća„ pod mentorstvom prof.dr.sc. Adila Kurtića. Članovi komisije pored mentora bili su i dr.sc. Ismet Kalić (predsjednik) i dr.sc. Edin Glogić (član).

Inela Imamović iz Tuzle, odbranila je završni rad na temu „Uloga IT u procesu upravljanja preduzećem„ pod mentorstvom dr.sc. Zijada Lugavića.  Članovi komisije pored mentora bili su i dr.sc. Ismet Kalić (predsjednik) i dr.sc. Adil Kurtić (član).

Ragifa Ćosić iz Gradačca, odbranila je završni rad na temu „Komparativna analiza finansijskih izvještaja odabranih preduzeća u trgovačkoj djelatnosti„ pod mentorstvom dr.sc. Edina Glogića. Članovi komisije pored mentora bili su i dr.sc. Adil Kurtić (predsjednik) i dr.sc. Ismet Kalić (član).

Dragi naši studenti, iskrene čestitke na postignutim uspjesima i trudu koji ste uložili tokom studiranja na ovoj Visokoškolskoj ustanovi, te na izradi svojih  diplomskih  radova. Neka ovaj trenutak bude prekretnica i dodatna motivacija u budućim poslovnim i obrazovnim koracima. Sretni smo što smo bili dio vašeg obrazovnog putovanja i vjerujemo da će znanja i vještine koje ste stekli na FINra otvoriti vrata Vaše uspješne karijere.

Na FINRA je do sada diplomiralo 187 studenata i svi su zaposleni, a neki od njih  su pokrenuli svoj vlastiti biznis.