Dragi srednjoškolci,

Visokoškolska ustanova FINRA Tuzla će u periodu 22.01. – 26.01.2024. godine organizovati Zimsku akademiju i pružiti vam nezaboravno iskustvo! Očekuju vas interaktivne radionice i edukativni kvizovi iz finansija, računovodstva, menadžmenta, statistike, programiranja, web dizajna, multimedije, turizma, ekološke poljoprivrede i nutricionizma.

Naši iskusni predavači i asistenti će u dvosatnoj radionici podijeliti sa vama praktična znanja i vještine, te uz softverske alate i studije slučaja približiti nauku i inspirisati vas u daljem istraživanju.

U okviru Zimske akademije održat će se dva termina testiranja za stipendije 24.01. – 25.01.2024. godine. Za učesnike Akademije obezbijeđeno je 10% stipendije prilikom prijave. Stipendija važi za studijske programe koje realizuje Univerzitet FINRA Tuzla u idućoj akademskoj 2024/2025. godini, i to:

Ovo je izuzetna prilika da učenici završnih razreda srednjih škola pronađu svoju profesionalnu orijentaciju, upoznaju se sa procesom studiranja i olakšaju odluku odabira studija. Učesnici mogu biti i učenici nižih razreda, kao i ostali zainteresovani.

Svim učesnicima Akademije će se uručiti zahvalnice i certifikati o učešću.

NAPOMENA: Učešće na Zimskoj akademiji FINRA je potpuno besplatno. Za učesnike koji dolaze van grada Tuzla refundiramo troškove prevoza. Po završetku radionice obezbijeđen ručak i osvježenje.

Program Zimske akademije, kao i prijave dostupne su na linku https://docs.google.com/forms/d/1ApPpnEo09C7lAbaMCVwawNPD_9A1ir8Cqkp8HbdvvYU/edit?ts=65888a82